Over ons

U heeft een duivenkoerier nodig en bent op onze site terecht gekomen. Want uw duiven in uw eigen vertrouwde handen, dat is wat u wilt. Maar wat als uw duif niet terugkeert van een vlucht? Of hoe komt uw zojuist op een veiling aangekochte duif bij u thuis?

Dan is er Duivendirect.nl. – Uw koerier gespecialiseerd in duiven.

Wij vervoeren zelf door geheel Nederland en België uw duiven veilig en snel. Voor andere landen, zoals het Verenigde Koninkrijk, Frankrijk, Denemarken, Noorwegen en Duitsland werken wij samen met gerenommeerde duivenkoeriers uit genoemde regio’s.

Een heel team van mensen staat voor u klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. En wanneer uw duif na afhaling niet op dezelfde dag kan worden afgeleverd, bieden wij u de service dat de duif een nacht overblijft in een separaat en ontsmet vak, voorzien van water en voer. Inpandig en met toezicht. Zo weet u altijd zeker dat wij uw duif de beste zorg bieden die u wenst.

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel, u als klant weet precies waar u aan toe bent doordat wij alles terugkoppelen, vanaf de binnenkomst van de opdracht.

Een tevreden klant en een blijde duif! Dat is ons doel!

En heeft u tijdelijk ruimte nodig om uw duiven te stallen? Ook dan ben u bij ons aan het juist adres! Al vanaf 1 duif kunt u voor een bepaalde periode gebruik maken van onze pensionmogelijkheden. Heeft u grote aantallen duiven te stallen? Ook geen probleem voor ons! Afhankelijk van het aantal duiven, de periode van pension en eventuele activiteiten welke met betreffende duiven plaats vinden ( Bijv. fotograaf, afhaling door verschillende afnemers) kunnen wij voor u een passende offerte maken. Klikt u HIER voor meer informatie.

In 2016 is Duivendirect tevens gestart met quarantaines voor USA en Canada. Onder toezicht van de NVWA en onze dierenarts worden in Nederland uw duiven 30 dagen separaat verzorgt en middels vliegtransport verzonden naar de quarantaine hokken van Oscar de vries in Canada, alwaar de duiven 45 dagen in quarantaine gaan, ook onder toezicht van dierenarts en de plaatselijke voedsel- en warenautoriteit. Voor meer informatie of boeken van een quarantaine kunt u HIER klikken.

Neem eens een vlucht over onze site en ontdek onze mogelijkheden!

En heeft u vragen? Bel of mailt u gerust! Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 

Team Duivendirect.nl