Pension

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd ruimte nodig om uw duiven te stallen? Omdat u gaat reizen, een verhuizing aanstaande is, tijdelijk door gezondheidsredenen uit de running bent of gewoon omdat u even geen ruimte heeft. Ook dan ben u bij ons aan het juiste adres!

Al vanaf 1 duif kunt u voor een bepaalde periode gebruik maken van onze pensionmogelijkheden.

Heeft u grote aantallen duiven te stallen? Ook geen probleem voor ons!

Afhankelijk van het aantal duiven, de periode van pension en eventuele activiteiten welke met betreffende duiven plaats vinden ( Bijv. fotograaf, afhaling door verschillende afnemers) kunnen wij voor u een passende offerte maken.

De duiven verblijven in één of meerdere loften van Duivendirect en worden door ons vakkundig personeel verzorgt. Dagelijks vers voer, water en grit is de standaard en de duiven krijgen 1-2 maal per week de mogelijkheid om te baden.

De prijs die wij voor u rekenen is afhankelijk van het aantal duiven en de periode van pension en uw wensen.

De duiven dienen geënt te zijn tegen Paramyxo, indien dit niet het geval is kan onze veterinair dit voor u verzorgen op onze locatie. En mocht uw duif medische zorg nodig hebben, zullen wij na overleg met u, onze veterinair hiervoor inschakelen.

Wanneer uw duiven gefotografeerd dienen te worden, ook dit kunnen wij voor u organiseren zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Een bezichtiging door een potentiële koper is ook geen enkel probleem, graag maken wij hiervoor met u of de potentiële koper een afspraak.

En heeft u andere wensen? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Wij verzorgen voor diverse gerenommeerde veilinghuizen reeds pension

Door een aantal veilinghuizen wordt al gebruikt gemaakt van onze faciliteiten. Naast de standaard verzorging organiseren wij voor deze klanten bijvoorbeeld ook de fotografie, keuringsrapporten, administratie, bezichtigingen en het ontvangen van de kopers. Uiteraard kunnen wij de duiven ook halen/brengen bij de verkoper/koper.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.