Pension Services

Heeft u tijdelijk of voor langere tijd ruimte nodig om uw duiven te stallen?

Omdat u bijvoorbeeld gaat reizen, een verhuizing aanstaande is, tijdelijk door gezondheidsredenen uit de running bent , uw hok gaat verbouwen of gewoon omdat u even geen ruimte heeft.

Dan ben u bij Duivendirect aan het juiste adres!

Al vanaf 1 duif kunt u voor een bepaalde periode gebruik maken van onze pension mogelijkheden!

Heeft u grote aantallen duiven te stallen? Ook geen probleem voor ons!
De duiven verblijven in één of meerdere loften van Duivendirect en worden door ons vakkundig verzorgt. Dagelijks vers voer, water en grit is de standaard en de duiven krijgen 1-2 maal per week de mogelijkheid om te baden. Doffers en duivinnen worden desgewenst van elkaar gescheiden.

De prijs die wij berekenen is afhankelijk van het aantal duiven, de periode van pension en uw wensen.  Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan!

De duiven dienen geënt te zijn tegen Paramyxo, indien dit niet het geval is kan onze veterinair dit voor u verzorgen op onze locatie. En mocht uw duif medische zorg nodig hebben, zullen wij na overleg met u, onze veterinair hiervoor inschakelen.
Wanneer uw duiven gefotografeerd dienen te worden, kunnen wij dit ook voor u organiseren zodat u er zelf geen omkijken naar heeft.
En heeft u andere wensen? Vraag ons rustig naar de mogelijkheden!

Wij verzorgen voor diverse gerenommeerde veilinghuizen reeds pension

Door een aantal veilinghuizen wordt al gebruikt gemaakt van onze faciliteiten. Naast de standaard verzorging organiseren wij voor deze klanten bijvoorbeeld ook de fotografie, keuringsrapporten, administratie, bezichtigingen en het ontvangen van de kopers. Uiteraard kunnen wij de duiven ook laten halen/brengen bij de verkoper/koper.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een passende offerte.