News

DD’s next level!

DD’s Next Level.

1 april 2011 startte ik mijn eigen bedrijf op: Duivendirect.nl.

In eerste instantie enkel transporten binnen Nederland, later ook van- en naar diverse landen buiten Nederland. Het bedrijf groeide al snel doordat het veel vertrouwen genereerde binnen duivenminnend Nederland en ver daar buiten.

Vanaf andere kanten van zeeën en oceanen wisten klanten Duivendirect te vinden en te bereiken en daarmee werd de bedrijfstak “quarantaine” geboren, inmiddels uitgegroeid tot de hoofdactiviteit van Duivendirect.

Daarnaast verzorgt Duivendirect voor klanten uit binnen- en buitenland pensionstalling van duiven, de back-office van diverse veilingsites of voor gebruikers hiervan en niet te vergeten de diverse One Loft Races waar wij de transporten voor verzorgen en/of agent van zijn.

“Duivendirect wil zich volledig gaan richten op quarantaines, pensionstalling en back-office” 

Een bedrijf wat blijft groeien moet keuzes maken en daarnaast komen er ook weer nieuwe kansen op het pad van een ondernemer.

Duivendirect heeft ervoor gekozen om zich te gaan specialiseren in quarantaines, pensionstalling, one loft races en back-office waarmee per 1 januari 2022 een einde zal komen aan de tak transport. 

Wij hebben ruim 10 jaren met liefde en toewijding, op een professionele manier uw duiven mogen transporteren en u hiermee van dienst geweest. Daar zijn wij heel dankbaar voor, want uiteindelijk is door uw vertrouwen ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip binnen de internationale duivenwereld.

Duivendirect gaat naar een Next Level! 

InnoverenSpecialiseren en nog meer Professionaliseren van zaken waar u als liefhebber/tussenpersoon liever geen omkijken naar heeft maar het uit handen wilt geven zodat u kan focussen op uw activiteiten. Dat is ons volgende Level! One Loft Races, Quarantaines, Pension en Back-office! 

“Natuurlijk blijven er altijd transporten” 

Voor onze quarantaines, pension,  one loft races en back-office blijft het transport van duiven van- en naar locaties altijd een aanwezige en belangrijke factor, dus wij verdwijnen zeker niet van de radar! Integendeel! Hierin willen wij u graag van dienst blijven. 

En ook ik zal niet van de radar verdwijnen… 

Als agent van One Loft Races zullen wij in contact blijven… Op beurzen zal ik zijn..  of ik verzorg uw back-office.. of ik zorg dat het duifje voor de quarantaine wordt afgehaald.. of uw duifjes komen bij mij in pension wanneer u een wereldreis gaat maken… of… wellicht in nieuwe kansen!

Met lieve groet en grote dank,

Esther Noorderijk

Duivendirect.